Appartementsblok te koop

429000€

4 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11207473
Immoweb code : 11207473

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
217 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met Twee Appartementen

Sint-Pieters-Leeuw - Opbrengsteigendom met Twee Appartementen

Ontdek dit aantrekkelijke opbrengsteigendom in Sint-Pieters-Leeuw, bestaande uit twee appartementen, voorzien van een ruim terras, een aangename tuin en een garage. Het pand heeft een bruto oppervlakte van 180m² en staat op een perceel van 217m².

Eerste verdieping: Het eerste appartement verwelkomt u met een inkomhal die leidt naar een gezellige leefruimte met een volledig uitgeruste keuken. De keuken biedt toegang tot het balkon. De badkamer is uitgerust met een douche in het bad en een toilet. De elektrische installatie van dit appartement is niet conform. EPC label E, met een score van 491 Kwh/m².

Tweede verdieping: Het tweede appartement verwelkomt u meteen inkomhal die leidt naar een gezellige leefruimte met een volledig uitgeruste keuken. De keuken biedt toegang tot het balkon. De badkamer is uitgerust met een douche in het bad en een toilet. De elektrische installatie in dit appartement is conform. EPC label C, met een score van 239 Kwh/m².

Beide appartementen genieten van individuele tellers voor gas en elektriciteit, verwarming op gas, een privékelder, en zijn uitgerust met dubbelglas (PVC) vensters en dakisolatie, wat bijdraagt aan het comfort en de energie-efficiëntie.

De locatie van het gebouw is ideaal, gelegen op loopafstand van openbaar vervoer, scholen en winkels, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor bewoners en investeerders.

Geïnteresseerd in deze

Neem contact op