Appartementsblok te koop

650000€

Immoweb code : 11037286
Immoweb code : 11037286

Overzicht

280 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 4 verhuurde appartementen en bouwgrond

Interessante opbrengsteigendom, bestaande uit 4 verhuurde appartementen en een bouwgrond, gelegen in het hartje van Hulst (Tessenderlo).
Deze blok (bouwjaar 1999) bestaat uit één duplex appartement met twee slaapkamers en 3 appartementen met één slaapkamer.
Alle appartementen zijn verhuurd aan trouwe en correct betalende huurders. De huuropbrengsten voor de 4 appartementen samen bedraagt 2.320,00 euro per maand.
De appartementen worden verwarmd op aardgas, de elektriciteit is conform AREI en de EPC’s zijn gunstig.
Elk appartement heeft een eigen autostaanplaats. Deze gezellige blok wordt niet beheerd door een syndicus, bijgevolg zijn er ook geen gemeenschappelijke kosten.
Ook wordt het aangrenzend bouwperceel (2 are en 80 centiare) mee verkocht. Hier liggen ook de autostaanplaatsen op voor de wagens van de bewoners van de appartementen. De 1e en 2e verdieping kan hier nog bebouwd worden indien gewenst.
De ligging in het centrum van Hulst biedt heel wat voordelen; winkels, horeca en scholen zijn op fietsafstand en de bushalte is op 50 meter. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich in de nabije omgeving.
Hebben jullie interesse in deze opbrengsteigendom? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

Neem contact op