Appartementsblok te koop

5 slaapkamers 543 vierkante meters

Immoweb code : 11090262
Immoweb code : 11090262

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
543 vierkante meters bewoonbare ruimte
520 vierkante meters grond

Omschrijving

Renovatieproject meergezinswoning. (Wonen en of Commercieel

Renovatie project, meergezinswoning, commercieel ook mogelijk.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van ca. 543 vierkante meter verdeeld over twee gebouwen, kun je hier jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. De rijwoning aan de straatkant strekt zich uit over 3 bouwlagen met een totale oppervlakte van ca. 255 m², waar je een warme en gezellige thuis kunt creëren. Hier zijn 1 of meer woonunits realiseerbaar, u kan nog extra buitenruimte voorzien door het terrein tussen de rijwoning en het achterhuis te ontpitten.

Het achterste industrieel gebouw voegt nog eens ca. 288 vierkante meter toe aan het geheel. Hier kan u bijvoorbeeld 2 appartementen in maken met buitenruimte. Dit is de plek waar jouw ideeën tot leven kunnen komen in een gezellige loft setting met prachtige stalen ramen! Waarom geen bloeiende kinesistenpraktijk opzetten of jouw passie voor een vrij beroep laten schitteren? Of transformeer deze ruimte tot meerdere aparte wooneenheden.

Met een perceel oppervlakte van ca. 520 vierkante meter is er ook buiten genoeg ruimte om te genieten van de zonnestralen en de frisse lucht. De zuidwestelijke oriëntatie van de achtergevel, met de sprookjesachtige achtertuin met een oppervlakte van ca. 121 m2, betekent dat je de hele dag kunt baden in natuurlijk licht en kan genieten van de zon. Een perfecte gelegenheid om een gezellig terras, een weelderige tuin of zelfs een verfrissend zwembad te creëren.


Bijzonderheden:

-Opsplitsing na

Neem contact op