Bed & breakfast te koop

599000€

7 slaapkamers

Immoweb code : 11305808
Immoweb code : 11305808

Overzicht

7 slaapkamers
6 badkamers
232 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvol gerenoveerde B&B met restaurant

Betreed de charme van dit prachtig gerestaureerd pand in het hart van Mal, deelgemeente van Tongeren. Dit schitterende handelshuis, oorspronkelijk uit 1930, werd in 2015 getransformeerd tot een bloeiend restaurant en B&B, met een harmonieuze mix van historische elegantie en moderne voorzieningen.

Op het gelijkvloers verwelkomt het restaurant gasten in een sfeervolle omgeving, waar de historische kenmerken van het gebouw samenkomen met eigentijdse inrichting. Het restaurant biedt een warme en uitnodigende ruimte voor diners, feesten en bijeenkomsten. De professionele keuken is volledig uitgerust en voldoet aan de hoogste normen, waardoor culinaire meesterwerken kunnen worden gecreëerd en geserveerd aan gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijke gastronomische ervaring.

De bovenliggende verdiepingen van het pand herbergen een prachtige B&B, bestaande uit zeven smaakvol ingerichte slaapkamers en vijf luxueuze badkamers. Elke kamer straalt warmte en comfort uit, met zorgvuldig geselecteerde meubels en doordachte details die zorgen voor een ontspannen verblijf. De badkamers zijn stijlvol en modern, voorzien van alle nodige voorzieningen om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende gasten te voldoen.

Dit unieke pand belichaamt de perfecte samensmelting van geschiedenis en gastvrijheid, waarbij het rijke verleden van het gebouw wordt gecombineerd met het hedendaagse comfort en de luxe die gasten verwachten. Gelegen in het pittoreske Mal, biedt ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op