Bel-etage te koop

695000€

3 slaapkamers 348 vierkante meters

Immoweb code : 11394652
Immoweb code : 11394652

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
348 vierkante meters bewoonbare ruimte
87 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met garage en terras op een top locatie!!

Bent u op zoek naar een uiterst centraal gelegen woning op een toplocatie in Antwerpen? Wil u graag wonen en werken combineren? Gevonden!!!

Ligging: Deze woning is gelegen in het bruisende, historische centrum nabij het bekende Hessenhuis. Op wandelafstand van het MAS, het Eilandje en in de nabijheid van talrijke restaurantjes. Kortom deze woonst ligt op een centrale top locatie.

De woning zelf: De Woning is ideaal om werken en wonen te combineren of als praktijk en/of ontvangstruimte. Een grote troef is de aanwezigheid van een lift.

Het gelijkvloers beschikt over een ruime garage die uw auto van een veilige plek voorziet en kan dienen als extra opbergruimte. Verder vindt u erook een polyvalente ruimte die kan fungeren als bureel of gastenkamer, alsook een compacte badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de lichtrijke leefruimte die verbonden is met de open keuken, deze is voorzien van alle comfort. Door de verbondenheid van beide ruimtes, wordt er een openheid gecreëerd die zorgt voor een gevoel van rust. Verder is er nog een praktische berging en een gastentoilet. Op de tweede verdieping treft u een ruime slaapkamer aan, die voorzien is van een badkamer met bad en douche. Daarnaast beschikt deze verdieping ook nog over een tweede slaapkamer met ook een dressing. Op de derde verdieping bevindt zich nog een comfortabele slaapkamer met en-suite douchekamer. Hier kan u ook komen genieten van een groot terra

Neem contact op