Bel-etage te koop

420000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11159850
Immoweb code : 11159850

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
234 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met tuin in de gegeerde Oosterveldwijk!

VERKOOP MET KIJKDAGEN, eerste kijkdag op zaterdag 2/3, enkel op afspraak.

Deze karaktervolle te renoveren woning, gelegen tussen de statige Grote Steenweg en de Prins Boudewijnlaan, in de exclusieve wijk van Oosterveldwijck, biedt een zee aan mogelijkheden in een gewilde en bevoorrechte leefomgeving.

Geniet van de weelde van prachtige parken, vooraanstaande ziekenhuizen, topkwaliteit scholen, efficiënt openbaar vervoer en een overvloed aan winkels - allemaal op een steenworp afstand.

Op een perceel van ongeveer 235m² staat deze lichte en charmante woning, klaar om nieuw leven ingeblazen te worden. Binnenin treft u een goed volume en een praktische indeling aan, met 3 volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer op de bovenverdieping.

Op het gelijkvloers wacht een schitterende polyvalente ruimte of kantoor, met een sereen uitzicht en directe toegang tot een tuin die uitnodigt tot rust en privacy. Daarnaast biedt de ruime garage plaats voor een wagen met een handmatige poort.

De 1ste verdieping verwelkomt u met een hyperaangename leefruimte op parket, compleet met een openhaard en op maat gemaakte accenten die het karakter van de woning benadrukken. Grenzend aan deze ruimte vindt u een ruime keuken, vergezeld door een gastentoilet voor extra comfort.

Op de 2de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, elk voorzien van talrijke ingemaakte kasten, en een uitnodigende badkamer met heel veel potentieel.

Kortom, kans om een droomwoning te realiseren in een geliefde buurt

Neem contact op