Bel-etage te koop

385000€

4 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 11056678
Immoweb code : 11056678

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
136 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare en uiterst ruime gezinswoning met professionele…

Bent U op zoek naar een enorm ruime gezinswoning met 4 slaapkamers, een garage en twee zonneterrassen? Dan kan deze topper een einde bieden aan uw zoektocht. Centraal gelegen, dichtbij het stadscentrum, handelszaken, het openbaar vervoer en op een boogscheut van de Blankenbergse Zeedijk en het strand treffen we deze absolute topper aan!

Naast de vooraanliggende standplaats biedt de garage een extra parkeermogelijkheid naast de stockageruimte. De gelijkvloers verdieping van deze woning biedt naast een ruime woonkamer (opgedeeld in een hoger gelegen woonkamer en aanpalende eetkamer). Verder vinden we op deze verdieping een berging en gastentoilet, een veranda en een eerste zuidelijk georiënteerde stadskoer. de keuken van deze woning betreft een prachtig uitgeruste professionele keuken met installaties die slechts 1 jaar oud zijn. we treffen er een industriële gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en dampkap. Als laatste treffen we in de inkomhal een toegang tot de ruime en tevens droge kelder.

Via de trap bereiken we de eerste verdieping van deze instapklare woning waar we een gerenoveerde badkamer vinden die voorzien werd van een dubbele wastafel, ligbad en douche. Ook treffen we er 3 slaapkamers aan. Op de tweede verdieping/ tussenniveau begeeft zich een tweede, opvallend ruim terras die volledig zonnegericht is. Op de derde verdieping begeeft zich een uiterst ruime kamer/ poyvalente ruimte met eigen badkamer (wastafel, douche en toilet). Er is ook nog een extra zolderruimt…

Neem contact op