Bel-etage te koop

335000€

5 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 11079060
Immoweb code : 11079060

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare rijwoning met 5 slaapkamers in een residentiële…

In een uitsluitend residentiële wijk te Blankenberge, treffen we dit ruime eigendom aan. De Koninginlaan situeert zich op wandelafstand van het centrum, winkels, openbaar vervoer, horeca, e.d. zonder hiervan overlast te ervaren.

Men komt deze statige bel-etage woning binnen via de inkom die ons toegang verschaft tot de lichtrijke woonkamer. Deze heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van een kachel, wat bijdraagt tot de charme van de woning. Aansluitend treft met de keuken aan, voorzien van alle hedendaagse noden. Achteraan de woning bevinden zich nog een bergruimte, die beschikt over een aansluiting voor een wasmachine, een toilet en een aangenaam zuidelijk gericht stadsterras.

Op het tussenverdiep in de achterbouw bevindt zich een ruime badkamer voorzien van wastafel, douchecabine en een ligbad.

Op de eerste verdieping situeren zich 2 opvallend ruime en lichtrijke slaapkamers en extra kamer die kan dienen als dressing. Op de 2de verdieping bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers aan.

Er is een geïsoleerde zolder voorzien van valtrap.

In de kelderverdieping bevinden zich nog een ruime garage en bergruimte, waar men heel wat kwijt kan en bijdraagt aan het gebruiksgemak van de woning.

Aarzel niet en leg nu uw afspraak vast voor een bezichtiging ter plaatse.

Troeven
*Lichtrijke woning
*Rustig doch centraal gelegen
*Garage + oprit aanwezig
*5 ruime slaapkamers


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Nie…

Neem contact op