Bel-etage te koop

295000€

4 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11124644
Immoweb code : 11124644

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
246 vierkante meters grond

Omschrijving

Opvallend ruime bel-étage met 4 slaapkamers in een resident…

Deze opvallend ruime op te frissen/te renoveren bel-étage is gelegen in een rustige residentiële wijk op een boogscheut van het centrum. In dichte nabijheid van winkels, horecazaken, kleuter, lagere en middelbare scholen, kinderopvang en het openbaar vervoer.
Een locatie waar men kan genieten van alle voordelen van het stadsleven zonder de overlast te ervaren.

U komt de woning binnen in een ruime inkomhal die u toegang verleent tot een zeer omvangrijke garage. Achteraan de garage, grenzend aan de tuin treft men nog een polyvalente ruimte aan, geschikt voor een kantoor (vrije beroep) of eventueel een slaapkamer/hobbyruimte. Daarnaast treft men een berging/wasplaats dewelke toegang verleent tot de opvallend ruime, zonnige, omheinde tuin.
Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping van deze woning en tevens lichtrijke woonkamer voorzien van een open haard en parketvloer. Via een schuifraam heeft men toegang tot een zuidelijk gericht balkon. Door de grote raampartijen geniet deze ruimte van een vrij open zicht en goede lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van basiscomfort. Via een raam aan de keuken betreden we het terras dewelke tevens ook toegang geeft via een trap tot ruime tuin. In de tuin treft men een serre.
Verder treffen we op de 2de verdieping 4 ruime slaapkamers met parketvloeren en een badkamer die werd uitgerust met een ligbad (en douchefunctie), enkele wastafel en een toilet.
De zolderverdieping zou kunnen afgewerkt worden e…

Neem contact op