Bel-etage te koop

429000€

3 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11167949
Immoweb code : 11167949

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
237 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie halfopen bebouwing met 2 enorm grote garages in een r…

Gelegen in een rustige buurt in de J. Van Paemelstraat 3, biedt deze halfopen bebouwing een zeldzame combinatie van ruimte, functionaliteit en locatie. Met zijn royaal perceel en bewoonbare oppervlakte van maar liefst 234 vierkante meter, is dit een unieke kans in het hart van Blankenberge.

De onderscheidende kenmerken van deze woning zijn de twee riante garages, die samen een oppervlakte van zo’n 72 vierkante meter beslaan, en de stadskoer van maar liefst 110 vierkante meter, volledig zuidelijk georiënteerd voor maximale zonlicht.

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime inkomhal op, gevolgd door een praktische bergruimte en een overdekte veranda. De twee grote garages bieden voldoende plaats voor voertuigen en opslag. De voornoemde stadskoer staat in directe verbinding met het terras op de eerste verdieping, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

We bereiken de eerste verdieping via een trap vanuit de inkomhal. We treffen er een gastentoilet, een goed uitgeruste keuken met toegang tot het zonneterras, en vooral naar de uitzonderlijk grote en lichtrijke eet- en woonkamer. Deze gezellige leefruimte is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor overvloedig zonlicht en een centraal geplaatst haardvuur dat warmte en gezelligheid brengt, ideaal voor ontspannen avonden met familie en vrienden.
De bovenste verdieping herbergt drie ruime slaapkamers en een badkamer, wat zorgt voor optimaal comfort en privacy voor het hele gezin.

Of u nu op zoek bent naar…

Neem contact op