Bel-etage te koop

449000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11220863
Immoweb code : 11220863

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Fenomenaal gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers en zonn…

Welkom in deze prachtig gerenoveerde rijwoning, gelegen in de Prinsenlaan te Blankenberge. Deze charmante residentie biedt een oase van rust, op slechts een korte wandeling van de betoverende zeedijk en het bruisende stadscentrum.

In 2019 onderging de woning een grondige renovatie waarbij gebruik werd gemaakt van hoogwaardige materialen. De woning werd dan ook volledig gestript en gerenoveerd. Niet alleen esthetisch, maar ook functioneel zijn alle leidingen, elektriciteit, waterleidingen en verwarmingen vernieuwd, waardoor deze woning voldoet aan de hedendaagse normen van comfort en veiligheid.

Bij binnenkomst op de gelijkvloerse verdieping worden we verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang biedt tot een apart toilet, de keuken, eetplaats en de woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk zonlicht, waardoor de leefruimtes een warme en uitnodigende sfeer uitstralen. De open keuken, uitgerust met moderne apparatuur, is een droom voor elke keukenliefhebber. Vanuit deze keuken hebben we directe toegang tot het achtergelegen terras, dat verbonden is met de diepe en zonovergoten tuin, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten.

Op de bovenverdieping vinden we twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, beide voorzien van alle comfort. In het midden van de hal bevindt zich de volledig nieuwe badkamer met een ligbad en toilet. De ruime masterbedroom aan de achterzijde van de woning beschikt over een tweede, eigen badkamer met een royale in…

Neem contact op