Bel-etage te koop

279000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11231338
Immoweb code : 11231338

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
73 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante rijwoning met garage in het centrum van Blankenbe…

Deze prachtig charmante rijwoning, gelegen in de levendige Breydelstraat te Blankenberge, biedt een unieke combinatie van comfort, functionaliteit en een uitstekende locatie in het bruisende stadscentrum. Gelegen in een parallelle straat met de betoverende Zeedijk, is deze woning ideaal gepositioneerd als een tweede verblijf voor wie het beste van zowel het stadsleven als de kust wenst te ervaren.

Bij binnenkomst wordt u begroet door de mooie inkomhal die uitgeeft op de dubbele garage met een elektrische poort op de gelijkvloerse verdieping, wat zorgt voor ultiem gemak en veiligheid voor uw voertuigen. Daarnaast biedt deze verdieping twee handige stockageruimtes, waardoor er voldoende ruimte is voor al uw opslagbehoeften.

Een charmante, authentieke trap leidt u naar de eerste verdieping, waar u een gastentoilet vindt, evenals een open keuken die naadloos overgaat in een lichte en uitnodigende woonkamer. Deze ruimte is perfect voor het ontvangen van gasten of voor gezellige familiemomenten.

Op de tweede verdieping bevindt zich de geïnstalleerde badkamer, compleet met moderne voorzieningen, en de masterbedroom, die rust en comfort biedt na een lange dag. De derde verdieping herbergt twee extra slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot de geïsoleerde zolder, die kan dienen als extra opslagruimte of als aanpasbare ruimte naar uw wensen.

Deze woning heeft een kwalitatieve totaalrenovatie ondergaan, waarbij de elektrische installatie volledig is aangepast aan de nieuwe wetgev…

Neem contact op