Huis te koop

460000€

4 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 11324454
Immoweb code : 11324454

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
438 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met grote tuin en 4 slaapkamers

Deze verzorgde gezinswoning in Boechout ligt tussen Mortsel en Lier, dichtbij bus, tram en trein. De woning is ruim en licht, en beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin met veldzicht. EPC-energiescore B: 173 KWh/m2.
Gelijkvloers:
Via de inkomhal met steentapijt komt u in de grote garage met wandkasten. Achter de garage bevindt zich een polyvalente ruimte die nu gebruikt wordt als schoonheidssalon. Er is ook een afgesloten wasplaats met douche en directe toegang tot de tuin.
Eerste etage:
Via de overloop met glazen draaideur komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van airco en een plavuizen vloer; de keuken is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het groot glazen schuifraam biedt veel licht en een prachtig uitzicht op de velden, en toegang tot het hoogteterras met directe toegang tot de tuin. Op de 1ste etage is ook een eerste badkamer.
Tweede etage:
De overloop leidt naar 3 slaapkamers op parket: een 1ste slaapkamer met dakkapel, een 2de slaapkamer met airco en dressing, en een 3de slaapkamer die via een vaste trap toegang geeft tot de derde etage. Er is ook een tweede badkamer met toilet en badkamermeubel.
Derde etage:
Via de vaste trap komt u op de 3de etage. Deze bestaat uit een knusse voorkamer en een 4de slaapkamer met ingemaakte kasten.

-Beschikbaarheid laatste kwartaal(of in onderling overleg)
-Enige kijkdagen op 11, 12 en 13 mei 202.
-Bieden kan via gesloten omslag of e-mail tot woensdag 15 Mei 19u
-Inschrijven via e-mail.

Neem contact op