Bel-etage te koop

339000€

3 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11315828
Immoweb code : 11315828

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
291 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime bel-étagewoning op schitterende locatie in Brugge

Deze ruime bel-étage woning is gelegen op toplocatie in Brugge met alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving, denk hierbij aan winkels, horeca, ontspanningsmogelijkheden (Rustenburgpark, etc...), openbaar vervoer, enz.. De woning geniet bovendien een uitstekende bereikbaarheid door de nabijheid van de belangrijkste in- en uitvalswegen naar zowel kust als binnenland. Het centrum van Brugge is op fietsafstand vlot te bereiken. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een perfecte combinatie van ruimte, functionaliteit en privacy.

Bij het betreden van de woning valt meteen de lichtrijke en ruime leefruimte op, die uitkijkt op de gezellige tuin en het terras. De oostelijke oriëntatie van de tuin zorgt voor een heerlijke ochtendzon en een perfecte plek om te genieten van een ontbijt in de buitenlucht. Daarnaast beschikt de woning over een spatieuze garage met afzonderlijke wasberging, stooklokaal en ontspanningsruimte.

De woning telt 3 slaapkamers, waarvan 2 volwaardige slaapkamers en een iets kleinere kamer. Daarnaast zijn er 2 badkamers, wat zorgt voor extra comfort. De bewoonbare oppervlakte van 235 m² zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor iedereen in het gezin. De tuin is perfect beheersbaar en zorgt voor oase aan rust! De woning beschikt over een gunstig EPC en zonnepanelen.

Kortom, een pareltje in Brugge. Met zijn ruimte en functionaliteit is het de perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag. Maak snel jullie afspraak via 050 45 03 45 of via

Neem contact op