Bel-etage te koop

349000€

3 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 11227565
Immoweb code : 11227565

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
233 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime bel-étage met 3 slaapkamers, tuin en garage

Ruime bel-étage met 3 slaapkamers, tuin en garage

Deze charmante woning bevindt zich in de rustige en toch centraal gelegen Generaal Slingeneyerlaan te Deurne. Het bevindt zich in een eenrichtingsstraat, terwijl je toch dichtbij alle voorzieningen bent, zoals winkels, openbaar vervoer, de zaterdagmarkt om de hoek en gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersaders.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal. Van daaruit loop je boven de L-vormige leefruimte binnen met aansluitend een aparte keuken en een mooie veranda. Via de schuifraam in de veranda stap je zo naar buiten, waar een trap je naar de tuin leidt. Hier kun je genieten van ontspannende momenten in de zon op het aangelegde terras. Een apart toilet op dezeverdieping biedt extra gemak.

Op de bovenverdieping vind je drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet.

De benedenverdieping bestaat uit een garage met veel extra opbergruimte, evenals de cv-installatie en de wasmachineaansluiting. Vanuit hier heb je ook directe toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
+ Overal dubbele beglazing
+ Condensatieketel op gas (2023)
+ EPC 204 kWh/m² jaar
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief
+ Centrale ligging te Deurne! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op