Bel-etage te koop

409000€

5 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11234134
Immoweb code : 11234134

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
230 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE! Bel-étage met een bew. opp. van ca. 200 m², 5 (à

IN OPTIE! Ontdek deze ruime bel-étage woning in Deurne, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van circa 200 m² en maar liefst 5 tot 6 slaapkamers, perfect voor wie op zoek is naar veel ruimte en comfort. Deze woning heeft ook een leuke tuin van ongeveer 106 m², ideaal voor ontspanning en buitenplezier.

De indeling is praktisch en biedt veel mogelijkheden. Bij binnenkomst word je begroet door een riante inkomhal van 14 m² met een stijlvolle stenen vloer. De ruime garage van ca. 20 m² heeft nog twee extra bergruimtes, terwijl een extra polyvalente ruimte van ongeveer 14 m² kan dienen als een bureau of hobbyruimte. Het gezellige terras kijkt uit op de volledig omheinde tuin, waardoor privacy en rust gegarandeerd zijn.

Op de eerste verdieping vind je een hal met een apart gastentoilet. De lichtrijke en ruime woonkamer van 38 m² is voorzien van prachtige authentieke visgraatparket. De keuken van 8,6 m² op stenen vloer is volledig uitgerust met oven, lavabo, gasvuur, dampkap en ingemaakte kasten. Een slaapkamer van circa 14 m², ook op authentieke visgraatparket, maakt deze verdieping compleet.

Op de tweede verdieping bevinden zich een nachthal, 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 m², 8,8 m² en 8,5 m², samen met een grote leefruimte die potentieel biedt voor 1 of 2 extra slaapkamers. De badkamer van 6 m² op stenen vloer is uitgerust met een lavabo, douche en toilet.

Deze te renoveren woning is ideaal gelegen en biedt enorm veel potentieel. Extra info: EPC 312 kWh

Neem contact op