Bel-etage te koop

425000€

2 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11278535
Immoweb code : 11278535

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
73 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtrijke bel-étage met garage

Deze uitnodigende bel-étage woning, gelegen op een boogscheut van het centrum van Gent, bevindt zich tussen het Station Gent-Sint-Pieters en het UZ Gent. Deze uiterst gunstige ligging biedt eveneens een vlotte verbinding met de belangrijkste invalswegen en bevindt zich verder vlakbij het Miljoenenkwartier, universiteiten, warenhuizen, restaurants,…

Bij het betreden van deze instapklare woning ervaart u onmiddellijk de mix tussen authentieke elementen met een moderne touch. De inpandige garage bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en biedt niet alleen een handige parkeergelegenheid, maar ook extra ruimte voor opslag of hobby’s. Aansluitend treft u een ruime bureauruimte, perfect voor het professioneel werken vanuit huis of als inspirerende, creatieve ruimte. Tevens kan deze ruimte ook dien als slaapkamer.
Via de authentieke inkomhal bereikt u de eerste verdieping waar zich de ruime leef- en eetruimte – met originele houten vloer – bevindt. De eigentijdse, open keuken bevindt zich naast het terras waardoor het binnen-buiten gevoel gecreëerd wordt.
Op de tweede verdieping bevindt zich de comfortabele master bedroom met aansluitend de recent gerenoveerde, moderne badkamer. Deze werd luxueus afgewerkt en werd voorzien van een ruim ligbad, een inloopdouche alsook een dubbele lavabo.
De zolderruimte bevindt zich op de derde verdieping en werd geïntegreerd in de woning. Deze afgewerkte ruimte kan dienen als slaapkamer, dressing of bureauruimte.

...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op