Bel-etage te koop

375000€

1 slaapkamer 110 vierkante meters

Immoweb code : 11373825
Immoweb code : 11373825

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
66 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtrijke Bel-etage met garage, terras en tuin in Gent

Welkom in jouw nieuwe thuis! Start je ontdekkingstocht door het huis vanuit een ruime gang met opbergmogelijkheden. Aan het einde van deze gang wacht een prachtige stadstuin, een ware oase van rust. Links vind je de garage met automatische poort en overvloedige opbergruimte, die je kunt omtoveren naar een extra kamer of bureel.

Via de trap kom je in de gezellige leefruimte met open keuken, doordrenkt met natuurlijk licht. Hier voel je meteen de warmte en gezelligheid. Stap naar buiten via de achterdeur en ontdek het sublieme terras, met een uniek uitzicht op groen, voldoende privacy en overgoten met zon, perfect voor zomerse barbecues.

Op de bovenverdieping wacht de knusse slaapkamer, compleet met ingebouwde kasten, terwijl de lichtrijke en ruime badkamer een bad/douche combinatie biedt.

De zolder is geïsoleerd vanaf de vloer. De woning heeft een elektrische keuring die conform is en is asbestveilig.

De woning is gelegen vlak bij de Bijloke, de Coupure en Delhaize Watersportbaan. Een tram stopt op 150m en er is voldoende extra parkeergelegenheid in de straat met boompjes. Een zeer gegeerde buurt in het centrum van Gent.

Deze woning is een droom voor degenen die de perfecte mix van huiselijkheid en stadsleven zoeken, gelegen in het hart van Gent. Rustig, maar toch dicht bij alles. Een kans die je niet mag missen.

Neem contact op