Bel-etage te koop

280000€

3 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11333262
Immoweb code : 11333262

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
262 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime herenwoning met tal van mogelijkheden op toplocatie t…

In de Plumerlaan treffen we deze ruime herenwoning terug met tal van mogelijkheden. De woning ligt op wandelafstand van een winkelcentra, openbaar vervoer, de Grote Markt, en zoveel meer. Met andere woorden een toplocatie te Ieper!

De indeling van de woning gaat als volgt. Via de inkomhal komen we terecht in de ruime leefruimte. Deze kan van heel wat licht genieten dankzij de grote raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de keuken terug. Vervolgens kunnen we doorlopen naar de inpandige garage. Terug in de leefruimte hebben we toegang tot de ruime zongerichte tuin, waar men op een zonnige zomeravond kan genieten in alle rust.

Verder naar de eerste verdieping treffen we twee ruime slaapkamers terug. Vervolgens treffen we als het ware een tweede leefruimte terug, deze ruimte is nog vrij in te delen. Een ruime slaapkamer, bureau, fitnessruimte, leefruimte, hier kan het allemaal. Verder treffen we nog een badkamer terug met douche/bad, lavabomeubel en toilet.

Als laatste beschikt deze prachtige herenwoning over een ruime zolder (92m²) en kelderverdieping. Ook hier kan de zolder weer vrij ingedeeld worden volgens smaak en zin van de nieuwe eigenaar.

Ben je op zoek naar een ruime herenwoning op een toplocatie te Ieper, of zie je dit eerder als een investeringsproject voor appartementen? Beide zijn mogelijk bij dit prachtig pand. Aarzel niet en leg je afspraak vandaag nog vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Troeven
* Herenwoning op toplocatie
* Diverse m…

Neem contact op