Bel-etage te koop

3 slaapkamers

Immoweb code : 10698726
Immoweb code : 10698726

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
105 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime bel-étage met tuin, terras, garage, 3 slaapkamers,

Deze ruime bel-étage woning is gelegen in een rustige straat doch nabij openbaar vervoer, winkels en scholen, en beschikt over een perceeloppervlakte van 1a 05ca.
Bij binnenkomst in de woning betreedt u de ruime hal die toegang biedt tot het bureel, de garage, de kelder, en berging/badkamer en achtertuin.
Op de eerste verdieping bevindt zich de lichtrijke woonkamer. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de keuken met terras.Op de tweede verdieping bevinden zich de drie slaapkamers een wc en douchekamer.
Kortom, deze bel-étage woning in Jette biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. Met zijn ruime indeling, garage, terras, tuin en drie slaapkamers is deze woning ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar voldoende leefruimte. Aarzel niet om een kijkje te komen nemen en laat u verrassen door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Bovendien is er de mogelijkheid om een bijkomende aangrenzende garagebox aan te kopen aan 28.000 €.

Neem contact op