Bel-etage te koop

200000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 10712311
Immoweb code : 10712311

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
151 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning voorzien van 3 slaapkamers en tuin…

Deze instapklare gezinswoning is gelegen vlakbij het stadscentrum van Lendelede en invalswegen en bevindt zich op wandel- en fietsafstand van scholen, openbaar vervoer en lokale handelaars.

De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal komen we terecht in de woonkamer met aansluitend de eetkamer en open keuken. De keuken is volledig uitgerust met oven, vaatwasmachine, keramische kookplaat, koelkast en dubbele spoelbak met aansluitend twee ruime bergingen en gastentoilet.

Op het eerste verdiep treffen we de ruime nachthal aan die toegang biedt tot de gerenoveerde badkamer voorzien van inloopdouche en toilet. Verder is er nog een ruime slaapkamer.

Op het tweede verdiep treffen we 2 volwaardige slaapkamers aan waarvan 1 met aansluitende berging. Ook beschikt de woning over een droge kelder.

Deze topper beschikt over een ruim terras voorzien van tuinhuis en waar je in de zomer ten volle kan genieten van de zon!

Technisch is de woning volledig is in orde. De elektriciteit is volledig vernieuwd en de woning wordt verwarmd op aardgas. Over heel de woning is er dubbele beglazing met PVC- raamwerk voorzien.

Aarzel niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: D: middelgrote kans op overstromingen
Gebouwenscore of G-score: D: middelgrote kans op overstromingen
Ligging in Signa…

Neem contact op