Bel-etage te koop

342000€

2 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11337088
Immoweb code : 11337088

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle bel-etage biedt tal van mogelijkheden!

Karaktervolle bel-etage (132m²) voorzien van twee slaapkamers en garage gelegen op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, het ziekenhuis, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, garage, traphal, gastentoilet, leefruimte, keuken, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, badkamer en kelder!

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang geeft tot de ruime garage met sectionale poort. Via de traphal met gastentoilet, komt u terecht in de leefruimte met aansluitend de open en volledig geïnstalleerde keuken. De nachthal geeft u toegang tot het slaapgedeelte van de woning met een ruime masterbedroom die toegang biedt tot de badkamer met douche-in-bad, wasmeubel en toilet en een gastenkamer die voorzien is van een wasmeubel. De woning heeft tot slot nog een kelder en is voorzien van een alarmsysteem van Verisure.

Kortom: Karaktervolle bel-etage biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Mortsel!

Bijzonderheden:
- karaktervolle woning
- toplocatie
- dubbele beglazing
- alarmsysteem "Verisure"
- garage met sectionale poort

EPC: 299Kwh/m²jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op