Bel-etage te koop

440000€

5 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 11404359
Immoweb code : 11404359

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
227 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 04/09/2024

Omschrijving

Herenhuis met twee woningen in Visé

Dit dorpshuis, ideaal gelegen in het hart van Visé, biedt een bevoorrechte toegang tot alle nabijgelegen winkels en diensten, zoals scholen, openbaar vervoer en snelwegverbindingen. Deze 'bel étage' woning ligt aan een eenrichtingsstraat en bestaat uit twee aparte wooneenheden.
De eerste woning heeft een hal met ingebouwde kasten, een ingerichte badkamer en 2 lichte slaapkamers.
Op de bovenverdieping is een grote open woonkamer met een ingerichte keuken, eetkamer, zitkamer en kantoor of speelkamer. Deze woonruimtes komen uit op een omgebouwd terras, perfect om optimaal te genieten van zonnige dagen.
De tweede verdieping herbergt een prachtige master suite, met een multifunctionele mezzanine, badkamer, slaapkamer en kleedkamer.
Het tweede deel van het huis verwelkomt je in een lichte, vriendelijke leefruimte, bestaande uit een woonkamer, eetkamer en open keuken die uitkomen op een ruime serre. Twee comfortabele slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer maken dit appartement compleet.
Met directe toegang tot de tuin en een eigen ingang biedt dit deel van het pand veel privacy.
Het pand heeft ook een garage, fotovoltaïsche panelen en airconditioning, wat praktische en ecologische voordelen biedt.
De eerste eenheid wordt momenteel verhuurd (€550/m), wat een extra financieel voordeel betekent voor toekomstige eigenaars.
Ideaal object voor vele projecten: investering, gemengde bewoning, professioneel, enz.
Elektriciteit conform. PEB: D; Espec: 272kWh/m².an; Etotal: 43147kWh/a

Neem contact op