Bel-etage te koop

* 495000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11097539
Immoweb code : 11097539
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
426 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze nieuwbouwvilla

Deze luxueuze en volledig instapklare nieuwbouwwoning bevindt zich op slechts 10 minuten van het centrum van Leuven. Er zijn heel wat moderne technieken terug te vinden zoals een warmtepomp (lucht-water), 8 zonnepanelen en vloerverwarming. Verder werd deze woning ook geheel aangekleed. Naast de jaloezieën en vouwgordijnen, die op maat werden gemaakt, werden alle ruimtes professioneel geschilderd. Verder zijn de design verlichtingsarmaturen in de prijs inbegrepen & is er op de bovenverdieping echte parket voorzien.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een super-uitgeruste badkamer met bad en douche, een leefruimte met luxueuze keuken, keukeneiland en een werkblad uit composiet. Er is veel opbergruimte, een grote berging alsook een garage met elektrische poort. Het gastentoilet bevindt zich op het gelijkvloers en er is ook een afzonderlijk toilet op het verdiep. Er is een terras voorzien van 30m² in natuursteen en een ingerichte voortuin met sympathiek zonneterrasje in kleiklinkers (met verlichting). Alle volwassen planten werden zorgvuldig uitgekozen door een landschapsarchitect en maken van deze aangelegde tuin een streling voor het oog.

Omwille van haar ligging is Villa Rietveld de perfecte uitvalsbasis voor elk jong gezin. Een verkeersarme buurt met een speelpleintje voor de kinderen, een school en supermarkt letterlijk om de hoek en de oprit naar de E314 op minder dan twee kilometer van de deur.

Watertoets: perceelscore B, gebouwscore A. Niet gelegen in e…

Neem contact op