Bel-etage te koop

259000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 10909853
Immoweb code : 10909853

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
210 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinig historisch burgerhuis met garage, charme en c…

Ontdek dit energiezuinige burgerhuis, doordrenkt met historische charme, voorzien van een garage en gunstig gelegen langs het Isabellavaartje in Zeebrugge. Het bouwjaar van 1907 en het gebruik van oranje baksteenbouw met simili voor sierelementen geven deze woning een unieke uitstraling. Gelegen op een perceel van 210 m², biedt deze woning een uitstekende bereikbaarheid via belangrijke verkeersassen tussen Zeebrugge en Brugge.

Bij het binnenkomen van de woning leidt de garage, met ruimte voor een auto en nutsvoorzieningen, naar de lichtrijke en gezellige woonkamer. Hier bevindt zich ook een ruimte die ideaal is voor een thuiswerkplek. De keuken, uitgerust met gaskookplaat, dampkap, spoelbak en vaatwasser, bevindt zich in de souterrain. Op deze verdieping is ook de badkamer te vinden, met een inloopdouche en wastafel.
Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers. De zolder biedt mogelijkheden voor het creëren van 2 extra slaapkamers, dankzij het sterke dakgebinte. De aangelegde tuin biedt een oase van rust met uitzicht op de achterliggende polder.

De woning is voorzien van 17 zonnepanelen en een batterij, waardoor de keuze bestaat tussen elektrische verwarming of aardgas. Andere energetische verbeteringen omvatten een vernieuwde boiler (3 jaar oud) en extra isolatie aan de achtergevel. Met een C-score op het EPC-label voldoet deze woning aan renovatieverplichtingen.

Geklasseerd als vastgesteld bouwkundig erfgoed in historiserende stijl, biedt de…

Neem contact op