Bel-etage te koop

349000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11156144
Immoweb code : 11156144

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
317 vierkante meters grond

Omschrijving

Bel-étage met 3 slaapkamers en veel potentieel

Leuke bel-étage met tal van mogelijkheden te koop nabij het centrum van Zwijndrecht!
Locatie: Dit huis te koop is gelegen op een zeer centrale, maar toch rustige ligging, aan de Polderstraat in Zwijndrecht. De wandelroutes, de verbindingswegen, het openbaar vervoer en de winkels en horeca zorgen voor een perfecte balans tussen bereikbaarheid en ontspanning.
Omschrijving: Dit huis is te betreden via de inkomhal die ons toegang geeft tot zowel de garage, de kelder als de bovenverdieping. De garage telt een oppervlakte van 41m². Annex de garage is een berging en een achterdeur naar de tuin.
Op de eerste verdieping vinden we een toilet, de living met veranda (niet vergund) die toegang geeft tot de tuin via een trap en de keuken.
Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers van 17m²,13.5m² en 11m² en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel.
Tot slot is er een handige zolder van 41m² met tal van mogelijkheden.
Bijzonderheden:
- vernieuwde ramen
- ruime zolder
- atelierruimte achter in de tuin 36m²
- bewoonbare oppervlakte 170m² cfr. plan
- gelegen in pfasgebied
Bent u op zoek naar een huis of ander vastgoed te koop in Zwijndrecht? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800

Neem contact op