Benedenverdieping te huur

865€ + 85€ per maand

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11293428
Immoweb code : 11293428

Overzicht

2 slaapkamers
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim appartement met tuin en 2 slaapkamers op gelijkvloers

Dit gezellige appartement in centrum Knesselare is gelegen op de begane grond en biedt een prachtige tuin om van te genieten. Met 2 slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 86m², terras en tuin van samen 47m² is dit de perfecte plek voor iemand dat op zoek is comfortabel wonen en leven met alles in de nabijheid.
Dit BEN-appartement (Bijna Energie Neutraal) beschikt over een geothermische warmtepomp, 3 zonnepanelen, een zegen voor jouw energiebudget.

De woonkamer en keuken zijn licht en ruim, met grote ramen die uitkijken op de tuin. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. De slaapkamers zijn comfortabel en bieden voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkasten.

Het appartement beschikt ook over 1 parkeerplaats, wat erg handig is voor bewoners die een auto hebben. Daarnaast is er ook een berging voor extra opslagruimte.

Dit gelijkvloers appartement beschikt over een unieke eigen tuin van circa 35m² en terras van 12m² met een prachtig zicht op een gemeenschappelijk park die enkel bestemd is voor de bewoners.

De ligging van dit appartement is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand. Daarnaast zijn er ook verschillende parken en groene ruimtes in de buurt, perfect voor een ontspannen wandeling of picknick.

Kortom, dit appartement in Aalter is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning met een prachtige tuin.

Huurprijs 865,00 + 85,00 euro/ maand.
Er is teve

Neem contact op