Benedenverdieping te huur

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11137303
Immoweb code : 11137303

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers

Welkom bij dit prachtige 1-slaapkamer appartement met een eigentijdse uitstraling en een royaal terras van ongeveer 16m², direct toegankelijk vanuit de leefruimte!
Dit hippe appartement biedt een perfecte balans tussen stijl en comfort. Het ruime terras biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning, of het nu gaat om een ochtendkoffie in de zon of een gezellige avond met vrienden.
De slaapkamer, rustig gelegen aan de voorkant van het gebouw, biedt een serene en ontspannen omgeving voor een goede nachtrust. Bovendien is er in de gang een luxueuze walk-through dressing voorzien, waardoor u uw kleding en accessoires op een georganiseerde manier kunt opbergen.
Voor het gemak van uw gasten is er een apart gastentoilet, naast de badkamer met een moderne inloopdouche en een elegante wastafel.
De keuken is uitgerust met alle luxe die u nodig heeft, waardoor koken een plezier wordt. Of het nu gaat om een snelle maaltijd voor uzelf of een uitgebreid dinerfeest, deze keuken zal zeker aan al uw culinaire behoeften voldoen.
Dit appartement belooft niet alleen een comfortabele woonruimte, maar ook een levensstijl van luxe en gemak. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf alles wat dit prachtige appartement te bieden heeft!

Neem contact op