Benedenverdieping te huur

1495€ + 100€ per maand

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11316448
Immoweb code : 11316448

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxueus en energiezuinig appartement

Dit prachtig en zeer energiezuinig appartement is gelegen tegenover het domein van Sport Vlaanderen Hofstade. U kan dus genieten van prachtige natuur aan de overkant van de straat. Daarnaast bevindt de oprit E19 (Brussel-Antwerpen) zich op 2 min van het appartement. Het appartement komt u binnen via de gepantserde inkomdeur. De hal is voorzien van een ingemaakte vestiairekast. Verder beschikt het appartement over een ruime leefruimte met een zeer luxueuze keuken met 2 combi ovens. Het eiland is voorzien van een spoelbak, afwasmachine en een NOVY inductie vuur die verwerkt is in de prachtige marmer. Daarnaast zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien is met een ingemaakte kast. De praktische en stijlvolle badkamer beschikt over een ruime regendouche.

Het appartement is zeer energiezuinig. Verwarming en koeling worden voorzien door een collectieve geothermische warmtepomp. Hiervan wordt jaarlijks het verbruik afgerekend. Het appartement beschikt zelf over privé zonnepanelen en een thuisbatterij van 5 kWh. Alle ramen hebben 3-dubbel glas en vliegenramen. De energiekost is dus zeer miniem. De op maat gemaakte gordijnen en verlichting zijn mee voorzien in de huurprijs. Volledig instap klaar.

In de ondergrondse parking is er een autostaanplaats met kelderberging. Opladen van de wagen is mogelijk. Gemeenschappelijke fietsenstallingen en afvallockers zijn tevens ook aanwezig. Buiten het gebouw zijn er nog extra parkings. Voor meer informatie of bezoek: [email protected]

Neem contact op