Benedenverdieping te huur

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11124635
Immoweb code : 11124635

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim gelijkvloers appartement met 2SLK en tuin

- Bezoeken enkel op afspraak via mail naar [email protected] -

Nabij winkels, openbaar vervoer, de dorpskern van Erondegem en met een vlotte verbinding naar invalswegen vinden we dit volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement van 120m² met 2 slaapkamers, bestaande uit twee verdiepingen.

Het appartement beschikt op het gelijkvloers over een gemeenschappelijke inkomhal, een gezellige lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats, een badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet. Ook bevindt er zich een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van: frigo, diepvriesvak, enkele lavabo, kookplaat en oven. Via de achterdeur bereik je de tuin met groot overdekt terras.

De 1ste VD is bereikbaar via de nachthal en biedt plaats aan 2 ruime slaapkamers. Aan de grote slaapkamer bevindt er zich bovendien nog een apart toilet.

Het appartement beschikt tevens over ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas en een vernieuwde conforme elektrische installatie.

Geen lift, dus geen onderhoud. Geen syndicus.

Aan parkeerplaats geen gebrek naast het gebouw!

Kortom, ben je op zoek naar een ruim en instapklaar appartement met een goede bereikbaarheid en voorzien van alle hedendaags comfort? Dan komt deze topper zeker in aanmerking!

Wens je graag een bezoek in te plannen of had je nog meer info gewenst, geef ons gerust een seintje via mail naar [email protected].

Neem contact op