Benedenverdieping te huur

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11374437
Immoweb code : 11374437

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

VERHUURD !! Gelijkvloers nieuwbouw appartement met tuin en

IN OPTIE !! In het hartje van Kontich vinden we dit prachtige gelijkvloers appartement met 1 grote en 1 kleine slaapkamer.
Winkelstraat en openbaar vervoer liggen op wandelafstand, en alle invalswegen naar Antwerpen, Mechelen en de omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar.
Aan de achterzijde van het gebouw geniet je van de groene omgeving.

We komen binnen in het appartement en vinden in de hall een gastentoilet met handenwasser.
Daarnaast is er een ruime berging met voorziening voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Ook de uiterst zuinige Viessmann condensatieketel heeft hier zijn plaats.
In de badkamer is er een lavabomeubel op maat met extra opbergruimte voorzien, en er is een grote inloopdouche met rainshower.
Verder zijn er twee slaapkamers (10 m² en 18 m²).
Achteraan vinden we de uiterst lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot het terras (29 m²) en de gezellige tuin (70 m²).
De open keuken met strak wit design is ingericht met een dubbele spoelbak, een vaatwasser, elektrische kookplaat en dampkap.
De koelkast én 3-laden diepvriezer, oven én microgolfoven zijn geïntegreerd in de prachtige plafondhoge houten kastenwand, die ook extra opbergruimte biedt.

Overal in het appartement loopt de keramische parketvloer door en zijn er inbouwspots voorzien.
Bij het appartement hoort ook een kelderberging die bereikbaar is met de lift en trap, en een overdekte autostaanplaats.
Verder is er een gemeenschappelijke fie

Neem contact op