Benedenverdieping te huur

1400€ per maand

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11350301
Immoweb code : 11350301

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwappartement in rustige woonwijk met autostaanplaats

Locatie
Het appartement is gelegen in het Janseniushof, een rustige residentiële woonwijk in centrum Leuven. Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. De mobiscore bedraagt 9,6/10 en dit wordt weerspiegelt door de bereikbaarheid van scholen, supermarkten, horeca, parken, openbaar vervoer en nog zo veel meer. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het nabij gelegen park.

Indeling
De centrale inkomhal geeft toegang tot alle ruimtes. De ruime living bevat een groot schuifraam met toegang tot het terras. De volledig uitgeruste keuken bevat een aparte berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine, droogkast en een verticale diepvriezer. De badkamer bestaat uit een ligbad met douche en twee wastafels. Er is een apart toilet, vergezeld van wastafel. Het appartement heeft twee slaapkamers.

Verder hoort bij het appartement: een ruime private kelderberging, een afgeschermde fietsenstalling voor twee fietsen en een fietslift en een privé-staanplaats in een ondergronds afgesloten parkeerruimte.

Extra info
Driedubble beglazing
Vloerverwarming - koeling aangesloten op het koudenet
EPC A!!
100 euro extra kosten: incl verwarming en gemeenschappelijke kosten gebouw

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024

Neem contact op