Benedenverdieping te huur

999€ + 130€ per maand

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11068010
Immoweb code : 11068010

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim, lichtrijk 2 slpk. Rustig&groen <2km/10min station Lvn

Gelegen in Kessel-Lo, in een zeer rustige, groene, residentiële ligging rondom een park, op slechts 10 min van Leuven station/centrum. Winkels, park en sportcentra vlakbij. Openbaar vervoer op 200m. Goede verbinding met E40 Haasrode (5min).

Ruim gelijkvloers appartement met terras en privétuin. Inkomhal, aparte WC met lavabo, zeer lichtrijke living (24m²), 2 ruime slaapkamers, ingerichte keuken (elektrische kookplaten, dampkap, oven), badkamer met badkamermeubel, dubbele lavabo & ligbad met douche, individuele kelder (aansluiting wasmachine & droogkast).

Het appartement is zeer energiezuinig met een EPC-label B.

130 euro maandelijks voorschot op de kosten voor verwarming, koud en warm water, onderhoud algemene delen (individuele afrekening op basis van aparte meters). Elektriciteit apart (dag- en nachttarief).

Lage kosten (geen syndicus/geen lift). Zeer energiezuinig.

Meerdere appartementen beschikbaar op www.nutehuur.be

Bezoek: 0494/076435.

Individueel afsluitbare ondergrondse garagebox 50 EUR/maand.

De zeer rustige, groene, residentiële ligging rondom een park is ideaal, op slechts 1.5km van Leuven station / centrum. Grote groene grasweide, park en speeltuin voor het gebouw. Winkels, park en sportcentra vlakbij. Openbaar vervoer op 200m. Goede verbinding met E40 Haasrode (5min).

Geen huisdieren. Ongemeubeld. Geen contract van 1 jaar.

De foto's zijn van een gelijkaardig appartement in hetzelfde gebouw, met identieke afmetingen. Foto's van de tuin zijn accuraat.

Neem contact op