Benedenverdieping te huur

1050€ + 100€ per maand

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11404419
Immoweb code : 11404419

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig gelijkvloers appartement met privétuin.

MAAK UW AFSPRAAK ONLINE VIA WWW.LISTINGS.BE.

Dit instapklaar appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving doch nabij het centrum, Wijnegem Shopping Center en grote invalswegen. Uniek aan het appartement zijn de grote raampartijen met veel lichtinval en een gezellige tuin met groot terras.

Indeling:
Via de grote inkomhal met voldoende ruimte voor vestiaire betreedt U de zonovergoten leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken met kookeiland en voorzien van een 5-pits inductievuur, oven, microgolf, ijskast, vriezer, vaatwasser en voldoende opbergruimte. Via het grote schuifraam in de leefruimte betreedt U de gezellige privétuin van ca. 66m² met terras van 15m². Via de ruime nachthal betreedt U alle overige ruimtes van het appartement: apart gastentoilet met handenwasser; ruime technische berging, voorzien van etagères en een aansluiting voor een wasmachine en droogkast, een grote en een kleinere slaapkamer; een badkamer met dubbele wastafel en een ruime inloopdouche.

Bijzonderheden:
Uitstekend EPC: 169 kWh/m²/jaar;
Maandelijkse kosten: €100,- /maand (Beheer/onderhoud van de algemene delen; onderhoud tuin; provisie koud water);
Garagebox verplicht bij te huren: € 100,- /maand.

Ligging:
Ideaal gelegen met alle faciliteiten om de hoek! Op een boogscheut verwijderd van het Wijnegem Shopping Center, grote invalswegen en op wandelafstand van talrijke winkels, scholen, parken en sportaangelegenheden.

Neem contact op