Benedenverdieping te huur

* 920€ + 75€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11383683
Immoweb code : 11383683
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent en energiezuinig gelijkvloers appartement

Recent en energiezuinig gelijkvloers appartement van ca. 111m² met 2 slaapkamers en een zeer aangename tuin met terras van ca. 90m². Daarbij is er ook een garage, staanplaats en kelderberging inbegrepen.

Gelegen pal in het centrum van Sint-Antonius, met alles in de directe nabijheid, zoals: winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer, in- en uitvalswegen, etc.

Het appartement werd volledig opgeschilderd.

INDELING
Via de gemeenschappelijke inkomhal (met lift) betreedt men het ruim appartement met veel lichtinval.
Vooraan heeft men de ruime woonkamer en eetruimte, met aanpalend de op maat gemaakte en open leefkeuken. Aansluitend de keuken heeft men een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Via de nachthal met aparte toilet kan men zowel de badkamer (met lavabomeubel en douche) als de twee volwaardige slaapkamers betreden. Beide slaapkamers bieden toegang tot de aangename tuin met terras van 90m².

Tenslotte beschikt het appartement over een bovengrondse garage + staanplaats en kelderberging. Allen inbegrepen in de prijs.

Onmiddellijk beschikbaar mits de huurprijs van 920€/maand +75€/maand gemeenschappelijke kosten.

EPC: 192 kWh / (m²jaar) indicatief.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op