Benedenverdieping te huur

840€ + 10€ per maand

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11307829
Immoweb code : 11307829

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent 1-slpk.-app. met terras en staanplaats in Zonhoven

Zeer recent 1-slaapkamer-appartement met terras tegen het centrum van Zonhoven

Dit appartement heeft een bewoonbare opp. van 75 m² (excl. terrassen) en is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers (lift aanwezig):  inkomhal met vestiaire-ruimte en apart toilet, lichtrijke ruime woon- en eetkamer met open volledig geïnstalleerde moderne keuken + eiland met zicht op het terras met tuin. Berging/wasruimte, slaapkamer met ensuite badkamer met douche, enkele wastafel en toegang tot het 2de tuintje aan de voorzijde van het gebouw.
Kelderverdieping:  privatieve autostaanplaats en kelderberging, inbegrepen in de huurprijs.

Op de terrassen is er licht, stopcontacten en een watertappunt voor hethoofdterras voorzien en er is een glasvezelaansluiting tot in het appartement. De opbrengst van de geïnjecteerde stroom is voor de huurder.

Dit appartement is gelegen in het centrum van Zonhoven en met dus winkels, horeca, banken, scholen, openbaar vervoer en de natuur vlakbij. Afstanden: Hasselt centrum 10 min, Leuven 30 min, Heerlen 30 min.

Dankzij de aanwezige LED verlichting, de zonnepanelen, driedubbel glas, D-ventilatie, vloerverwarming in alle ruimten en een voorziening voor het opladen van elektrische wagen voldoet het appartement ruimschoots aan de nieuwste energievoorwaarden en is het hier aangenaam en energiezuinig vertoeven. De oriëntering is ’s morgens zon op het achterterras en ’s avonds op het voorste terras.

Bijdr

Neem contact op