Benedenverdieping te koop

* 299600€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 10303385
Immoweb code : 10303385
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

O’rizon is een prachtig nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op een heuvel in het centrum van Aarschot. Het omvat 3 bouwvolumes met in totaal 76 zeer lichtrijke hoekappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Bovendien wordt het ingeplant in een prachtig groen gebied met gemeenschapstuin.
Met een E-peil van 20 zijn de BEN-appartementen van O’rizon performanter dan de actuele norm van E30. Als eigenaar profiteer je daardoor 5 jaar lang van een vrijstelling van onroerende voorheffing. O’rizon is een gasloos woonproject. De energie voor warm water en verwarming wordt gewonnen uit geothermie, aangestuurd door zonnepanelen. Groendaken, vloerverwarming, energie-efficiënte verlichting, ventilatie type D én slimme domotica.Dit appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject O’rizon en is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Men betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet met handenwasser en 2 handige bergingen waarvan één voor wasmachine en droogkast. De woonkamer heeft een leuke indeling met open, geïnstalleerde keuken. De vele ramen zorgen voor een mooie lichtinval en geven toegang tot het terras van 8m2. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers met elke een aangrenzende badkamer waarvan de grootste met douche, dubbele wastafel en toilet en de andere met douche en wastafel.
Voor meer informatie over dit project, gelieve uw telefoonnummer achter te laten. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.

Neem contact op