Benedenverdieping te koop

* 338000€

3 slaapkamers 103 vierkante meters

Immoweb code : 11017784
Immoweb code : 11017784
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
103 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Project D'Ora bestaande uit 8 BEN-appartementen

“Project D’Ora”, een uniek project bestaande uit 8 BEN-appartementen waar de nadruk ligt op de prachtige afwerkingsgraad in combinatie met riante terrassen.

Dit centraal gelegen nieuwbouwproject bevindt zich op een uitstekende locatie net buiten centrum Aarschot, nabij winkels, scholen alsook openbaar vervoer en stationsbuurt.

Eveneens vlotte verbinding richting omliggende grootsteden zoals Leuven, Hasselt en Brussel, wat ideaal is voor het woon-werkverkeer alsook vlakbij oprit autostrade E314 en andere verbindingswegen.

In totaliteit zullen er 8 BEN-appartementen ontwikkeld worden met oppervlaktes van 66 m² tot 103 m² allen voorzien van hoogwaardige afwerking. Parkeergelegenheid vinden we in een ondergrondse parkeergarage met aansluitend privatieve bergingen.

De riante terrassen alsook privatieve tuinen zorgen hier voor de nodige hedendaagse luxe en prachtige buitenatmosfeer.

De hoogwaardige, unieke en stijlvolle afwerking met oog voor de toekomstige normen en energiezuinigheid vormen de basis van dit opmerkelijk geheel. Dit alles maakt deel uit van het exceptioneel lastenboek.

Ideale opportuniteit als opbrengsteigendom met gunstig rendement!

Een project waar iedere/elke leeftijdscategorie zich op slag zal thuis voelen!

Bent u ook nieuwsgierig? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor verdere vrijblijvende informatie of een bespreking op kantoor.

Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project Uniek nieuwbouwproject bestaande uit 8 appartem...

Neem contact op