Benedenverdieping te koop

278000€ Oude prijs € 294.000

1 slaapkamer 63 vierkante meters

Immoweb code : 11219035
Immoweb code : 11219035

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
63 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar smaakvol gerenoveerd appartement met stadstuin

Volledig gerenoveerd gelijkvloers appartement met stadstuin in een rustige straat te Antwerpen Zuid. Dicht bij invalswegen, winkels, scholen, treinstation, tram- en busstation, maar ook parken, musea, leuke restaurants en cafeetjes. Mobiscore 9,3/10
Het appartement maakt deel uit van een gebouw met vier recent gerenoveerde appartementen.
Alle vertrekken komen uit op de vierkante hal, ruim genoeg om een grote kast of bureau te plaatsen of om uw slimme vervoersmiddelen te stallen. In de ruime leefruimte, gelegen aan de straatkant, kan u makkelijk een gezellige zithoek en een eetplaats inrichten. De compacte, maar uiterst functionele badkamer is bovendien zeer mooi afgewerkt en onderhoudsvriendelijk. Er is een afzonderlijk toilet voorzien. In de slaapkamer achteraan, met zijn grote raampartij hebt u een mooi zicht op de tuin en kan u genieten van rust en stilte, midden in de stad.
Ook achteraan, bevindt zich de voortreffelijk uitgeruste keuken: gasfornuis, afwasmachine, oven, microgolfoven en koel-vriescombinatie. Er is een wachtleiding voorzien om een inductieplaat aan te sluiten.
De ruime kelder is voorzien van stopcontacten en waterafvoer voor wasmachine en droogkast.
Zowel aan de straatkant als aan de achterzijde hangen er rolluiken.

Neem contact op