Benedenverdieping te koop

229000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11323790
Immoweb code : 11323790

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar gelijkvloersappartement (90 m²) met 1-2 slaapkam

Het pand is centraal gelegen en behaalt een uitstekende mobiliteitsscore. De woonst bevindt zich in een wijk in volle ontwikkeling te Antwerpen-Noord. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. Met de wagen bereik je de stadsrand en de snelweg in luttele minuten.

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gebouw van 3 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. Het appartement is grotendeels gerenoveerd in 2016 en is doorheen de jaren goed onderhouden. Er zijn PVC-ramen geplaatst en deze zijn vooraan voorzien van elektrische rolluiken, de elektriciteit is conform en ook zijn er nieuwe vloeren gelegd.

Je komt binnen in de open hal met ingemaakte vestiairekast. Vooraan bevindt zich de woonkamer, goed voor een oppervlakte van 25 m². Centraal treffen we een berging/wasplaats (3 m²) en de badkamer (5 m²) met lavabomeubel, douchecabine en handdoekdroger. De wc is apart. Achteraan situeren zich 2 aangrenzende (slaap)kamers van 11 m² en 21 m² en de aparte keuken (7 m²) met basisuitrusting. Van hieruit heb je toegang tot de gezellige stadskoer (9 m²) met zuid-oriëntatie.

Bewoonbare opp. 90 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar ww

Neem contact op