Benedenverdieping te koop

225000€

2 slaapkamers 74 vierkante meters

Immoweb code : 11360904
Immoweb code : 11360904

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met 2 slpk nabij Antwerpen centrum!

Hecht u veel aandacht aan comfort, bereikbaarheid en mooi wonen? Dan is dit gerenoveerd, modern gelijkvloersappartement met twee slaapkamers mogelijks uw toekomstige thuis!

Indeling
Bij binnenkomst via de centraal gelegen inkomhal treft u meteen de woonkamer met prachtige parketvloer aan. Deze lichte ruimte is voorzien van elektrische rolluiken en een stijlvolle open keuken, compleet met microgolfoven, oven, kookplaat, dampkap, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Hier is koken een plezier!
In het midden van het appartement treft u de moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche en een dubbele spoelbak verwerkt in meubel, plus aansluiting voor zowel wasmachine als droogkast. Een aparttoilet zorgt voor extra gemak. Achteraan bevinden zich de twee slaapkamers, beide met elektrische rolluiken voor ultieme privacy. De grote slaapkamer heeft een eigen dressing, ideaal voor het opbergen van kleding en accessoires. Daarnaast heeft dit appartement een kelderberging (nr. C.2), handig voor extra opslag.
De garagebox is aan te kopen voor € 25.000, zodat u altijd verzekerd bent van een parkeerplaats.

Pluspunten
- Zeer goede EPC-score: 158kWh/m² jaar (energielabel B)
- Elektriciteit conform tot 2046,
- Dak- én vloerisolatie
- Hoogrendementsketel van 2020
- Hoogrendementsbeglazing

Zou dit appartement uw volgende thuis kunnen zijn? Neem contact op met ERA ONE voor een afspraak ter plaatse en ontdek het zelf!

Neem contact op