Benedenverdieping te koop

189000€ Oude prijs € 198.000

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 10937588
Immoweb code : 10937588

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers, gerenoveerd en instapklaar

Ontdek dit prachtige gerenoveerde gelijkvloers appartement met een ruime binnenkoer, nu beschikbaar voor verkoop! Dit instapklare juweeltje is perfect gelegen in de bruisende omgeving van de Antwerpse binnenstad, omringd door het treinstation, winkels, scholen, (speel)parken zoals het Provinciaal Groendomein Rivierenhof en sportfaciliteiten, waaronder het Bosuilstadion. Bovendien ben je slechts enkele minuten verwijderd van belangrijke in- en uitvalswegen, met een indrukwekkende Mobiliteitscore van 9,1!

Het appartement biedt een doordachte indeling met een inkomhal met bergruimte, een toilet, een lichtrijke woonkamer, een keuken, twee comfortabele slaapkamers en een eigentijdse badkamer. In de woonkamer en in de twee slaapkamers ligt een mooie parketvloer bedekt met vinyl ter bescherming. Ook beschikt het over een kelder voor extra opslagruimte.

Buiten kun je heerlijk genieten op de zonnige binnenkoer, die deels overdekt is en perfect op het noordwesten is georiënteerd.

Dit pand onderging een renovatie in 2011 en is in uitstekende staat.

Geïnteresseerd? Neem direct contact op met de eigenaar via [email protected] of bel 0475/85.75.92. Mis deze kans niet om in stijl te wonen op een toplocatie in Antwerpen!

Neem contact op