Benedenverdieping te koop

219000€ Oude prijs € 239.000

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11150891
Immoweb code : 11150891

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement te koop in het bruisende Deurne!

Gelegen in een gezellige en kleinschalige residentie, biedt deze woning maar liefst 82 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte, met twee comfortabele slaapkamers voorzien van alle nodige ruimte en privacy.

Binnen in het appartement vind je een goed doordachte indeling met een moderne badkamer, een apart toilet en een goed uitgeruste open keuken die zeker zal bekoren. De woning is gekenmerkt door overvloedig natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd in elke kamer.

Wellicht één van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is de onderhoudsvriendelijke stadstuin die het hele jaar groen is, compleet met een ruim terras dat deels overdekt werd. Stel je voor hoe je hier kunt genieten van rustige ochtenden met een kopje koffie of gezellige zomeravonden met vrienden en familie.
Niet te vergeten, de verkoopprijs is inclusief twee kelderruimtes, ideaal voor extra opslag, en een privatieve voortuin. Met zijn perfecte staat van onderhoud en de vele troeven die haar ligging te bieden heeft, is dit appartement een absolute parel in Deurne.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit appartement! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat je betoveren door alles wat deze woning te bieden heeft.

Maandelijkse kost: €125 / K.I.: 751 EUR
Meer info via 0479130667

Neem contact op