Benedenverdieping te koop

369000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11147696
Immoweb code : 11147696

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Volledig gerenoveerd gelijkvloers Appartement Te Koop te Ze…

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde parel, gelegen in het bruisende hart van Zellik, aangeboden door Immo Leolux. Dit volledig gelijkvloerse appartement biedt een oase van ruimte en comfort, met een oppervlakte van 139 m2.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitnodigende inkomhal, voorzien van handige inbouwkasten die u voldoende opbergruimte bieden. De leefruimte straalt warmte en gezelligheid uit, ideaal om te ontspannen na een lange dag. De keuken met bijbehorende berging is een ware droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met moderne apparatuur en voldoende ruimte om uw culinaire creativiteit te laten floreren.

Dit appartement beschikt over maar liefst 3 comfortabele slaapkamers, waarvan één met een luxueuze dressing, waardoor u altijd kunt genieten van een oase van rust en privacy. De badkamer, voorzien van toilet, straalt elegantie uit en biedt de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Stap naar buiten op het ruime terras, toegankelijk vanuit 2 van de slaapkamers, waar u kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven, zonder het comfort van uw eigen thuis te verlaten.

Bij de renovatie van dit appartement is er bewust aandacht besteed aan energiezuinigheid en een modern, tijdloos interieur. Met een indrukwekkende energiescore van 148 kWh/m2 (per jaar), wat overeenkomt met een EPC-klasse B, kunt u met een gerust hart genieten van een duurzame en comfortabele levensstijl. (EPC-attestnummer 2916455-RES-3)

Als kers op …

Neem contact op