Benedenverdieping te koop

149000€

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 11307253
Immoweb code : 11307253

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gezellig gelijkvloers appartement met eigen stadskoer te Bl…

Ontdek dit charmante gelijkvloers appartement, gelegen in de Vanderstichelenstraat 21 te Blankenberge. In een kleinschalige residentie met een gerenoveerde voorgevel, biedt dit appartement een uitstekende combinatie van comfort en gemak.

In de inkomhal van de residentie kunnen fietsen gestalt worden in de gemeenschappelijke binnenkoer. Maar dit appartement biedt nog meer flexibiliteit, aangezien fietsen ook perfect in de privatieve inkomhal kunnen worden geplaatst. Deze ruimte dient niet alleen als toegang, maar kan ook dienen als extra berging, wat het praktisch en veelzijdig maakt.

Vanuit de inkomhal leidt de weg naar de gezellige woonkamer, die naadloos overgaat in de uitgeruste keuken en de aangrenzende stadskoer. Dit creëert een open en uitnodigende sfeer, perfect voor ontspannen avonden of het ontvangen van gasten. Het appartement beschikt over een badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche, evenals een handige bergruimte waar de wasaansluiting te vinden is. Deze praktische indeling zorgt voor optimaal comfort en gebruiksgemak in het dagelijks leven. Een aangename slaapkamer completeert het geheel, waardoor dit appartement ideaal is voor wie op zoek is naar een vaste verblijfplaats, een gezellig tweede verblijf of een slimme investering.

Met een gunstige EPC-waarde en geen renovatieverplichtingen, biedt dit appartement een aantrekkelijke optie voor verschillende doeleinden. Bovendien is de centrale ligging een grote troef, met alle voorzieningen en attracties van…

Neem contact op