Benedenverdieping te koop

30000€ + 1500€ per maand

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 10770286
Immoweb code : 10770286

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar appartement met prachtige tuin

Gelijkvloersappartement te koop op lijfrente - 15 jaar
Dit in 2019 gerenoveerde appartement met één slaapkamer beschikt over alle modern comfort. We betreden het appartement via de inkomhal waar ruimte is voor wasmachine en droogkast. De ruime woonkamer, die de huidige eigenaar gebruikt als slaapkamer, geniet van veel lichtinval. De praktisch ingerichte badkamer beschikt over een regendouche, toilet en een meubel met wastafel.
Achteraan vinden we een ruime slaapkamer en een keuken die voorzien is van alle comfort. Via de keuken betreden we ook de prachtig aangelegde tuin met ruim terras. Achteraan de tuin is een kwalitatief bijgebouw voorzien die perfect kan dienen als hobbyruimte. In de kelder zijn er nog twee aparte bergruimtes inbegrepen. Dit appartement wordt aangeboden via lijfrente die maximaal 15 jaar zal duren. In deze periode zal de huidige eigenaar het appartement blijven betrekken. Bouquet: €30.000 - rentebetalingen van €1.500 per maand gedurende max. 15 jaar.
Ideaal als investering met zekerheid van betrouwbare bewoning.
Dit pand is ideaal gelegen vlakbij verschillende handelszaken, openbaar vervoer, op- en afritten van de Ring en toch vlakbij verschillende groene plekjes aan de rand van de stad en zal een enorm voordeel doen bij de overkapping van de Ring. Investering met zekerheid op betrouwbare bewoning? Contacteer ons vandaag nog!

Neem contact op