Benedenverdieping te koop

795000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11291579
Immoweb code : 11291579

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Villa-appartement met prachtige tuin in residentiële omgevi

Maak kennis met dit exclusieve villa-appartement die deel uitmaakt van de mooie residentie "Cambridge", gelegen in een groene en uiterst rustige locatie te Sint-Andries, vlakbij invalswegen, openbaar vervoer (bushaltes + station Brugge), winkels, scholen, ontspanning, eetgelegenheden, enz.

Het appartement beschikt over een ruime inkomhal dewelke via een glazen deur uitgeeft op de riante woonkamer. Daarnaast bevindt zich de praktische keuken, dewelke afgewerkt is met hoogwaardige materialen en met kwalitatieve inbouwtoestellen. Annex vinden we nog een praktische en ruime berging terug.

Het appartement beschikt over 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 hoofdslaapkamer met eigen dressing en badkamer. Voorts is er nog een tweede douchekamer aanwezig voor de andere 2 slaapkamers.

Het appartement beschikt over een goed georiënteerd terras dewelke overgaat in een prachtige (privatieve) zuidwest georiënteerde tuin!
Dit jonge appartement (Bouwjaar 2009) is voorzien van zeer kwalitatieve materialen: oa. parket, natuursteen, enz... en is bijgevolg volledig instapklaar.

Er is ook een mogelijkheid om bij dit appartement een ondergrondse (dubbele) garagebox aan te kopen. Contacteer ons snel voor een bezoek aan deze opportuniteit via [email protected]

Neem contact op