Benedenverdieping te koop

525000€

1 slaapkamer 170 vierkante meters

Immoweb code : 11110746
Immoweb code : 11110746

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusief duplex appartement met groot terras te Brussel

Dit exclusieve appartement geniet een ideale ligging, op een steenworp afstand van de Grote Markt en slechts 200 meter verwijderd van het Centraal Station, in het bruisende hart van Brussel. Het betreft een woning van 165 m² op het gelijkvloers van een charmant historisch pand, met unieke kenmerken die ontworpen zijn om te imponeren. Met zijn hoge plafonds, prachtig gedecoreerde ramen, houten vloeren en luxe afwerkingen in marmer en hout, is dit appartement een ware parel. Het beschikt over een ruime hal, een gastentoilet, een moderne keuken met kookeiland en een lichtrijke, royale woonkamer die uitkomt op een groot terras op het zuiden (50 m²) met extra bergruimte. Op het lagere niveau vindt u een nachthal met inloopkasten, een ruime hoofdslaapkamer met aangrenzend een kinderkamer, een badkamer met ligbad en douche, een wasruimte en een toilet. Verder is er een extra ruimte op de tussenverdieping buiten het appartement in het gebouw, samen met een overvloed aan inbouwkasten, voegt nog meer waarde toe aan deze prachtige woning.

Winkels, openbaar vervoer (Centraal Station), scholen en recreatieve voorzieningen bevinden zich op loopafstand van het appartement.

Divers: EPC E-certificaat, elektriciteit conform, dubbele beglazing in PVC/houten raamprofielen, individuele centrale verwarming op gas, vloeren van planché(hout) en tegels, lage gemeenschappelijke kosten (€250/kwartaal) en momenteel verhuurd voor €1850 per maand.

Een bezichtiging is absoluut de moeite waard om de vol…

Neem contact op