Benedenverdieping te koop

220000€

1 slaapkamer 82 vierkante meters

Immoweb code : 11237396
Immoweb code : 11237396

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement Te Koop

GELUKKIG VIAGER - GELUKKIGE PLAATSING - OPMERKING VOOR INVESTEERDERS! Bent u op zoek naar een betrouwbare investering, gemakkelijk te beheren en met een goede huurder die zo lang mogelijk wil blijven? Dan is deze investeringsmogelijkheid iets voor u!

Dit ruime appartement van 82m² is gelegen in het hart van Brussel, dicht bij alle voorzieningen. Het biedt een aangename en comfortabele leefomgeving. Het pand heeft een eigen tuin, ideaal om buiten te ontspannen, een zonnig terras om van mooie dagen te genieten en een lift voor gemakkelijke toegang tot elk verdiep.

Het interieur van het appartement bestaat uit een lichte slaapkamer, een eetkamer en een lichte woonkamer, evenals een uitgeruste keuken.

Dit appartement, dat bezet zal blijven door de eigenaar, wordt aangeboden voor de prijs van € 220.000 met een maandelijkse huur van € 760, wat het aantrekkelijk maakt voor investeerders op zoek naar kwaliteitsvastgoed in Brussel. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een charmant en goed onderhouden appartement in een van de meest dynamische steden van Europa.

Wilt u meer informatie? Wilt u een bezoek plannen? Neem contact op met uw Happy Viager-agentschap op 0499 71 86 04 of via e-mail op [email protected]

RU-verzoek van 20/03/24
Ter informatie en niet-bindend.

Neem contact op