Benedenverdieping te koop

199000€

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11404801
Immoweb code : 11404801

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met tuin en oprit

Ben je op zoek naar een rustig gelegen gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en een lichtrijke gezellige leefruimte te Baasrode? Zoek niet verder!

Een goed gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, wat moet je meer hebben? Bovendien kan je genieten van een groen uitzicht. Het appartement heeft een uitstekende indeling en enorm veel ruimte. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars.

Indeling:
GLV: het appartement is terug te vinden op het gelijkvloers van het gebouw. Via de inkomhal (9m²) heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (38m²) met aparte keuken (14m²). Verder beschikt het appartement over 2 volwaardige slaapkamers (14-14m²),een badkamer (5m²) en een ruime lichtrijke eetplaats/veranda (9m²). Ook is er nog een extra ruimte (18m²), die kan dienen als extra slaapkamer. Ten slotte is er binnen nog een berging/garage voorzien (18m²). Het appartement heeft bovendien een handige garage (15m²) en een ruime tuin, waarin je volledig van jouw privacy kunt genieten.

De garage is verplicht bij aan te kopen aan 25.000 euro. 


Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken.

Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk!

Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.

Neem contact op